Menu

Таллиннская музыкально-балетная школа строится вопреки холоду

16/02/2021

Eestimaa talv on sellel aastal lumerohke ja külm, vaatamata sellele on E-Betoonelemendi tarned Tallinna Muusika- ja Balletikooli ehitusele jõudnud poole peale. Platsitööd on võrreldes sooja ilmaga rohkem,  arvestama peab nappide liikumisoludega ja elementide paigaldamisel külma ilma eripäradega.

Проект: Таллиннская музыкально-балетная школа
Заказчик: Merko Ehitus Eesti АО
Подряд: поставка элементов
Управление проектом: Тоомас Бёттхер
Поставка: август 2020 – май 2021

Руководитель проекта E-Betoonelement Тоомас Бёттхер„На объекте Таллиннской музыкально-балетной школы работа идет в две смены, поскольку вызов бросила холодная и снежная зима. В случае снегопада и холода элементы, которые были доставлены на объект, необходимо очищать, и это занимает некоторое время.

Antud projekti puhul tulevad elemendid lisaks Harku tehasele ka meie teistest Consolise sõsarettevõtete tehastest – see loob meile võimaluse tarneid optimeerida ja tagada elementide jõudmine õigeaegselt objektile.

E-Betoonelement toodete kvaliteedis allahindlusi ei tee, sest enamus Tallinna Muusika- ja Balletikooli siseseinadest jäävad eksponeeritava betoonpinnana ja hilisemad elementide värviparandused või muud muudatused ei ole võimalikud. Pöörame tehastes suurt tähelepanu elementide valmistamisele, et tagada nende kaunis ja ühtlane väljanägemine valmishoones. “

Архитектурная идея проекта заключается в создании в городском пространстве особого загадочного места, где здания разбросаны по краям участка, чтобы посреди создавалось уникальное открытое пространство «сад тишины».

Поставки E-Betoonelement закончатся в начале лета.

Дополнительная информация: https://www.hm.ee/et/tallinna-muusika-ja-balletikool  и https://group.merko.ee/project/tallinna-muusika-ja-balletikool/

Еще новости

Kõik õigused kaitstud © 2024 E-Betoonelement OÜ Powered by TENFOR marketing
magnifiercrossmenuchevron-down